Wednesday, December 7, 2011

Funfair PUKAU!

Oyehhh..makin lama berada kt funfair makin ringan dompet kan kan..fuh..token dah la mahal!!!

1 token = rm2.00

Giler kentang!!!


Brape banyak game jer yang leh main cenggini..tu belom tentu menang adiah lagi tu..adeh.. tu belom kire brape kali repeat main sebab x pueh ati tu..adoi la..

Hepi face..hahah..

See the crowd yg dah dipukau..Fuhhhh..masing2 dah jadi Zomba..haha

Ape barang naik ni..tak rock langsung..kan..kan..

Main ni la kalo brani..

Tapi aku dok pikir..brani betol orang Mesia ni kan..main mende alah yang pakai pasang2 macam lego..yg diragui safety nye..

Kalo rase duit tu
dah banyak sgt..moh ler bazirkan kat Apek2 suar pendek ni

Hah tikamm..jgn x tikamm..

Tengok perot Bangla tu..haha..
.
.
.

7 comments:

alan said...

seronoknya ko yek...berseronok ler selagi boleh.

Afzainizam said...

uihhhh lama tak masuk fun fair ni
dulu suka pergi fun fair pasal ada konsert kat situ..

oohhhh aku suka baling tin... dapat air tin...

kalau asyik tak kena ... duit berkepuk habis... baling pulak kat muka taukey fun fair... geram betul makan duit aku...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
Convert Enjin Daihatsu YRV

ayunda maajis said...

Alan : wiiiiiiiiiiiiii...

ayunda maajis said...

Nizam : kikik..baling tin kat muka taukey fun fair..pastu ckp "oppss salah baling..haha"

Afzainizam said...

pelik jugak tengok ko ni... kat mana ko pergi mesti ada mat bangla sebelah ko...

perut bangla tu buncit semacam ajerrr...kata orang perut buncit sbb dah makan banyak duit haram...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip hilangkan getah pokok d. tahi burung pd kereta

ayunda maajis said...

Nizam : mn de la...kebetulan je tu

afzainizam said...

uihhhh 3 gambar serupa.... gelas besorr gedabok ....

semakin ayu ko yerrr

semakin cantik gambar atas tu...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
pemasangan ladam kuda