Monday, December 5, 2011

Sixma Bad Minton

Main badminton kat Subang memang happening yaw! Suria Sports..Lagi2 tempat ni di conduct oleh bekas jurulatih Malaysia iaitu Yap Kim Hock. Aku ade nampak dia tu ari kat situ tp x sempat nak snap..

Pukul 11 malam masuk court.


Pape hal pon stretching dlu..


Malam tu orang ramai giler. 30 court penuh di sewa..sebab ade tournament..

Kemudahan semua ade :

Ade surau & toilet

Ade smoking room

Ade Bangla jual air

Bangla cuci lantai pon ade..haha kellassss..

Seterusnya checkidaut gambor2 je la ye..









Jam 2 pagi lampu padam. Pe lagi..gerak lepak minum la..


Pukul 4 pagi baru masing2 sedor diri tu dah ngantuk..baru tau jalan balik rumah..haha

Macam biase..mesti ade video haru tuk di checkidaut..

Ini 2nd time aku join diorang ni..baru join okeh..so aku x reti lagi..tayah gelak ar..sape gelak..aku buat moncong..



.
.
.
.

4 comments:

Alan said...

seronok ko dapat jumpa bangla

Afzainizam said...

wooooo ko minat kat bangla jual air kerrr.... aduhhh...

tak menyangka ko boleh buat jumping smash perrrgghhh gilerrr pukulan ko... ngalahkan dato Lee Chong Wei

ayat poweerrr aku untuk ko... amacam ok tak ?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
claim insurans motorsikal langgar kereta

ayunda maajis said...

Alan : i loike

ayunda maajis said...

Nizam : haha rase mcm nk blasah ko jer..