Tuesday, January 24, 2012

Gampang nya Gambang.. wiiiiiiii

Getting to Gambang Water Park is unplanned.. It was Sunday yang bingung. Aku kol Angah selepas wake up from a nasty bed.. Tetibe dia cakap 1 family nak ke Gambang main air esok hari.. Aku trus melompat dari tilam. Mandi & bersiap ke bus station. Buy a ticket & shoot from Shah Alam to Kuantan jam 10.45 malam.. giler kan otak seminit aku..haha..

Tiba jam 9 pagi lebeh skit..Parking dh padat.

Terpaksa berjalan jauh skit dari tempat parking ke entrance..
dan cuaca is so fucking hot!

Orang memang ramai..no wonder la..cuti raya kot..

What the besh about this Gambang is the E-Value

Wiiiiiiiiii..dah boleh masuk main air..

Excited..excited..

Cabana yang disewa

Fifi dah ready.. Look at her. hepi face!

Kami juga!!! Wet already..hahah

Semuanya gambar di atas darat. Sebab aku x brani nk bawak camera ke tempat air. Sowi camera aku bukan waterproof okeh.

The experience was ohsom..aku main hampir semua water game yg ade. Sehinggakan tempat kids pon aku blasah..haha.. Their sliding punye pon besh kot. Jerit2 itu natural okeh..haha.. Ombak buatan pon terbaik. Sape mabuk pon boleh muntah on the spot..Wahahah.. (ok itu not cool!) Jangan muntah or kencing dalam air plish!!!!
.
.
.

Sunday, January 15, 2012

Adeh..

huahuahua


Alakad
bahasa pinjaman eh?

Wednesday, January 11, 2012

Hobi baru..huahuahua...

Cot cot cot
fuhhh sronok sangat dia nyonyot
Cot cot cot
sampai stim2 mata dia ha..
kikikikik
Ni la hobi baru si Faidelia
Dah pandai hisap jari
sebab sebelum ni tgn dia kena bedung,
skali dapat bukak...hambik ko



.
.
.

Sunday, January 8, 2012

Sms bodoh si Ana

Ei ei..aku tak paham betol la..sejak tukar no henpon baru ni..ade no misteri yang dok ganggu idop aku.

Mula2 dia kol..aku angkat..pastu dia x cakap..pastu dia letak henpon.

Lepas tu dia sms : Tlg ingatkn pd cik zaidah pulangkn duit sy

Fuck!!! Sejak bila pulak aku tukar nama nih? Slalu sms or call bodoh yg takde kaitan ngn idop aku ni..aku tak layan..so aku buat dunno jer la..2 3 ari lepas dia buat hal lagi.

Dia sms : Ana nak akak pulangkn duit ana je.Klu x pulangkn ana akan mcg pd semua fb adk2 akak.Tlg la kak.Jgn buat ana mcm ni.Ni dah msk thn bru pun akak tetap diamkn diri buat ana ni mcm mintak sedekah ngan akak.Tlg la kak.

Fuck!!! Sape yg prank aku nih?

Ei ei..sejak biler pulak aku jd peminjam tegar nih? Setahu aku..aku la 'Kak Long' yg kasi pinjam duit..hah last2 jadik sedekah pulak duit aku tu kan..kan..

Ei ei panas hati betol la..tobat pas ni jangan harap aku nak kasi pinjam lagi la..No..no..tayah buat muka Puss in the Boot..aku tak kan cair okeh..

.
.

Wednesday, January 4, 2012

Jalang2 Ikea

Dh lama gilerrr tak jalan2 wiv family..so last month (ini sgt x up to date okeh) aku, my elder bro n sis jln2 area Ikea..

Anak Abah

Sah..Abah borek anak rintik..

Sesi urut punggung..hehe

Meanwhile..Faidelia having a nap

Bulat bulat bulat...huahua

Mokcik garang...

muka anak mcm x rela..haha

rumah jamban ke reban?

tertangkap semasa cubaan kentut..wahaha

kena kidnap!!! take me away..