Sunday, January 8, 2012

Sms bodoh si Ana

Ei ei..aku tak paham betol la..sejak tukar no henpon baru ni..ade no misteri yang dok ganggu idop aku.

Mula2 dia kol..aku angkat..pastu dia x cakap..pastu dia letak henpon.

Lepas tu dia sms : Tlg ingatkn pd cik zaidah pulangkn duit sy

Fuck!!! Sejak bila pulak aku tukar nama nih? Slalu sms or call bodoh yg takde kaitan ngn idop aku ni..aku tak layan..so aku buat dunno jer la..2 3 ari lepas dia buat hal lagi.

Dia sms : Ana nak akak pulangkn duit ana je.Klu x pulangkn ana akan mcg pd semua fb adk2 akak.Tlg la kak.Jgn buat ana mcm ni.Ni dah msk thn bru pun akak tetap diamkn diri buat ana ni mcm mintak sedekah ngan akak.Tlg la kak.

Fuck!!! Sape yg prank aku nih?

Ei ei..sejak biler pulak aku jd peminjam tegar nih? Setahu aku..aku la 'Kak Long' yg kasi pinjam duit..hah last2 jadik sedekah pulak duit aku tu kan..kan..

Ei ei panas hati betol la..tobat pas ni jangan harap aku nak kasi pinjam lagi la..No..no..tayah buat muka Puss in the Boot..aku tak kan cair okeh..

.
.

5 comments:

alan said...

bak sini nom dia..

ayunda maajis said...

alan : jgn harap

Alan said...

napa jeles ke

Afzainizam said...

uihhh lain kali jadi ah long jangan jadi kak long... kalau diorang tak bayar ko cakap kat peminjam tu... You mau mati ka... utang bayarlahh... itu bunga sudah banyak macam daun tau...

ko boleh jadi kaya... dengan cara ni..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip tersalah isi minyak kereta

ayunda maajis said...

Nizam : hehe ganas sgt tu