Tuesday, February 28, 2012

Macam hilang dara...


100% takde mood
100 % lemah tenaga zahir & batin
100% depression

Punca?

Sebab aku baru hilang pendrive.

Pendrive aku hilang wei!!!
Rase macam aku dah hilang dara!!!
Chelaka la kepada si pencurik pendrive aku tu.
Memang aku sumpah ko jadi sesumpah pink la..
Padan muka ko!!!

p/s: reply aku kalo korang jumpe gambar bogel ade muka aku. sbb pendrive aku baru hilang..syiatttt!!!
.
.
.

Sunday, February 19, 2012

Paling benci pompuan pengotor! Oi!!!


kalo ko nk cari girlfren. ko MESTI kna tgk bilik tdo dia dlu k. kalo bersepah time2 tu jgk ko MESTI reject. PAHAM!

*bertapa aku paling benci pompuan pengotor! Oi!!! Stakat muka cantik tak reti nak mengemas..pegi hell la..

*hah..si jantan plak..ko nak heret girlfren ko yang santek sangatttt tu kan..stakat nak tayang muka santek tp tak tau yang dia pengotor..okeh ko memang kesian!!!

Tuesday, February 14, 2012

What the F.U.C.K!

What the F.U.C.K!


Sejak bila hari Valentine masuk kalender nih?
Sape punye keje nih?
Nokkkharommm...

Eh eh jap..kalo cenggitu, kirenye harini patut cuti ler..tak gitu..
Kalo keje buleh dapat double pay la kan..kan..

HAHAHA!

Mengong betol

Sunday, February 5, 2012

Raket pink yaw!.. Kellassss kan..

Orang cakap aku semua benda nk kaler pink. Baju pink, cadar pink, beg pink, skaf pink, bra pink, sampai nak beli raket pon kaler pink yaw!.. Kellassss kan.. haha.. request punyer request....dapat..haaa..muka berbunga sampai ke malam.. main nya belom tentu terrer.. huahua..





Sebab aku request beg kaler pink..diorang takde stok..Toinggg!!! skali dia bungkus ngan plastik pink haa..hammbekkk ko..kisahnya! kikik..
.
.
.