Wednesday, March 28, 2012

Sunday, March 25, 2012

Bunuh Pakai Laser yang Ohsom!!

Rase nak bunuh orang tapi tak boleh? Nak main paint ball tapi takot sakit..so paling save pegi main Laser Tag la.

Hanya 10 minit per game tapi boleh penat sampai berpeluh. Lagi besh time tu sebab ade beberapa pengunjung lain yang dijadikan 1 team. Lagi besh sebab team aku tu sangat la sporting nye.


The Entrance


A few sneak peek before enter the briefing room. Di mana instructor akan terangkan cara memegang rifle & menembak dengan betol.


Inside the warzone


Ni la muka2 pembunuh yang sporting tu..haha


Ini score nye..Aku si SUPERNOVA tu. Patut leh dpt banyak score lg. Tapi pihak lawan kepung aku ramai2.. Cilanat korang haha..

Lokasinya di IOI Mall Puchong tingkat 3. Hanya RM 23 per game. Boleh la kalo nak gi enjoy2..
.
.

Wednesday, March 14, 2012

Best jadi pompuan ek


hurmm...

untung jadik pompuan ek?

kui kui kui..

Sunday, March 11, 2012

Astro Boy!

Ini yang aku jumpa!!!!


Wiiiiiii !!!!!!