Sunday, March 25, 2012

Bunuh Pakai Laser yang Ohsom!!

Rase nak bunuh orang tapi tak boleh? Nak main paint ball tapi takot sakit..so paling save pegi main Laser Tag la.

Hanya 10 minit per game tapi boleh penat sampai berpeluh. Lagi besh time tu sebab ade beberapa pengunjung lain yang dijadikan 1 team. Lagi besh sebab team aku tu sangat la sporting nye.


The Entrance


A few sneak peek before enter the briefing room. Di mana instructor akan terangkan cara memegang rifle & menembak dengan betol.


Inside the warzone


Ni la muka2 pembunuh yang sporting tu..haha


Ini score nye..Aku si SUPERNOVA tu. Patut leh dpt banyak score lg. Tapi pihak lawan kepung aku ramai2.. Cilanat korang haha..

Lokasinya di IOI Mall Puchong tingkat 3. Hanya RM 23 per game. Boleh la kalo nak gi enjoy2..
.
.

5 comments:

alan said...

bila ajak syg dating ade je alasan..duit xde ler, bos x kasi cuti ler..tapi syg pergi enjoy sendri2 erkk

ayunda maajis said...

hahaha mcm tu polak

alan said...

yelah syg......

Afzainizam said...

aku tengok supernova tu 1440 makkk aiiii ko handal gak...

ko tuntut ilmu kebal kerr.. sampai payah sangat nak bunuh ko... sampai reramai kepung dan tembak beramai-ramai...

dahsyat kan ko ni... baru aku tau kegagah perkasanya ko


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
masalah alternator kereta

ayunda maajis said...

nizam : haha bkn sbb aku kebal la.sbb aku kecik.so sng nyorok n tembak org lain smbil nyorok.tu pasal la diorang bengang hahahaha