Thursday, April 5, 2012

Berebut kasut 1 hari

Hoh last Saturday aku ke PWTC untuk Shoes Festival 2012.


  Sticker sebagai bukti aku participate

Cool rite?
Blakang aku tu kasut besor gaya rimau. Dalam dia ade mini muzium kasut. Ohsem rite?
Beratur! Beratur! Nak masuk dalam kasut besor punyer pasal.
Antara yg ade. Tau tak..semua yg ade dalam muzium ni semuanya diaspirasikan oleh kasut. Dari meja, kerusi, bath tub, lampu, frame, ahhh.semua lah..
Banyak yg aku nak snap tp camera aku ni jenis kalo kat tempat gelap dia jadik gambor x santek..almaklumlah camera murahan..sedey :-(
Miniature Shoes untuk contest yg dihasilkan oleh student. Kreatif giler diorang ni.. So x heran la..Lagi pelik design..lagilah menang..kan kan..
Kalo pakai kaki berdarah
Eeeuwww..sanggupkah mau pakai?
                                      
Ha..yang ini bukan untuk dijual. Hanya pameran. Kellasss ko Jimmy Choo oi..Kasut ko jer yg duk dalam kaca..
Woohoo.kena simpan duit nih..

In the crowded si Faidelia boleh tdo. Nasib baik mood dia baik seharian..Gud gurl la..
Brand Burong Maroh makin menjadi trend. Jumpe AG Hotfm belikan kasut ni tuk anak2 laki dia.. Ei nak je aku panggil dia FIFI time tu..haha

Yg ni menarik gk tp design dia semua nya too childish..tak jadi nak beli
Which one better? Ko tau susah giler cari kasut tuk kaki aku ni..18 kali pusing last2 ni jer yg ade..ini pon last stock lagi pulak display punyer..sedey..
Beratur! Beratur! Masa untuk membayar!
Ada jugak game ni. Baling la menatang2 haram tu dengan selipar. Nasib baik la takde sound efek bunyi menatang haram tu..hahah..
Muka ceria keluar dari dewan..Haha tgk brape byk kitorang borong..Angah rembat 4 pasang..Aku dpt 1 pasang jer..uwaaa..
Kasut merah

Last pose sebelom keluar yaw

Haih..byk mende yg nk criter nih..Melilau seluruh dewan berebut kasut. Sebenarnya takde la murah sangat pon kasut2 time ni. Ade tu yang takde diskaun langsung.Jual harga macam biase. Berbaloi ker? Pastu jual air milo standard Mc D yaw..secawan 4 hengget..

4 comments:

Alan said...

sumer ksut pompuan je

ayunda maajis said...

Kasut laki ade.tp mahal gilerr dowh

Afzainizam said...

oohhhh fobia kasut.... Mania kasut....kasut ni membuatkan orang pompuan macam kena histeria....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
nissan ad resort y10

ayunda maajis said...

hahaha..kasut berpenunggu eh