Wednesday, May 30, 2012

He Move like Jagger..I loike!

video

Tengkiu sooooo soo much tuk mamat nih.dia bg lagu tuk saya..saya la.
yesss sayaaaa..hahahah.

Tetibe jer kn ade lak mood dia nk nyanyi..hiikhik..

Ei sore awk yummy2 mcm candy..eleh bila org puji cenggitu boleh lak dia ckp x paham..
ei ei nk kna blasah ker!! Grrr!

Maceh ek..
oi ape jeling2..sukati kiter ler.ade org nyanyi tuk kiter ha..ko ade??

Wednesday, May 9, 2012

Main klik2 leh menang beg mahal nyah!!

Wah main klik2 pon leh menang beg mahal nyah!! Tak sangka lak aku ni bertuah jugak yer. Klik punya klik...Pappp! Gambor aku terpampang kat situ..

heheh aku menang nyah

Kat ofis Netxpert untuk collect hadiah..debor abes weh





TQ Netxpert!!!

LV tuuu..
Ehem!! Rezeki terpijak
Berharga RM 4000. KO ADE? Haha ni la beg paling mahal penah aku ade..wahaha..giler kentang!!
Original ni Nyah...
Jeles tak? Nak jugak ker? Korang try la nasib korang pulak. Masuk contest kat http://www.wuuhuuonline.com/ Manalah tau korang leh menang macam aku jugak kan kan..heheh . . . 
.

.