Tuesday, July 24, 2012

Jumpa sayur tersenyum di Bulan Ramadhan

Dah bulan Ramadhan kan kan.. Macam biasa la. Aku teman Liza mengunjungi Tesco.. Tempat soping barang dapur feveret kitorang. Kitorang slalu pusing2 sambil tangan tu capai barang2 yang dah dilistkan kan. 

Tapi slalu nya Liza la yang pilih barang & buat calculation bagai semua. Aku sekadar tolak troli jer..haha.. Tertonggek-tonggek aku tolak troli.  Bab membanding harga ni aku tak reti sebab aku tak tau sangat. Sampaikan kalau aku soping sorang2 mesti ambik masa yang lama.. Siap call Angah aku mintak advise. Tapi slalunya Abang Ipar aku la yang jadi mangsa.. hahaha..

 Owh..owh..aku jumpa ni time soping itu hari..

hahaha aneh-aneh perangai customer ni kan kan..




Sunday, July 15, 2012

sy winduuuuuu giler kt dia..

Ei ei awak.saya rase citer spidey nombor 2 tu ialah citer wayang yg 1st time kita tengok sama2 kn.if i not mistaken la.ish betol la rase nye.

Teringatttt kt awak giler2 punye bila tengok wayang citer spidey 2012 ni.but not with u.but i wish with u la..tp nk ajak segannnnn..huhu

Uiii nk citer ni.saya winduuuu sgt2 kt awak sorg ni.lebih 2 thn dh kot kte x jmpe.ui kontek pn x..haha..tp winduuu sgt la.

Awk la kawan sy paling baiiiiikkk (in a very2 good way) & kawan paling jahaaaaattt (nauzubillah).

Selama 2 tahun lebih ni.selalu gak la teraseeeeee nk carik awk balik.nk tnye kabar..nk chat..nk ngadu..nk dgr sore...nk tau criter...tapi hew hew..saya segannnnn la.


Wei siyes wei..saya memang x tau langsung ape saje pasal awak smpai ke hari ni.zero..none..nothing..

So anyone plish..plish..owh plishhh...give me some hint..or report anything bout kawan saya ni..sbb sy winduuuuuu giler kt dia..


Tuesday, July 3, 2012

LONDON

Anak Jawa sudah pulang dari London. Belum lagi ketemu..ya udah dikirimnya adiah.. rejeki jangan ditolak.. diambilnya saje..
 
hew hew hew