Thursday, September 13, 2012

Under Maintenance

Taaaadaaa.. nampak tak ape yang baru? Nampak? Jangan la tutup mata. Noti tau.. Setelah berbulan-bulan terbiar..akhirnya blog dah transform background baru..ceewahh.. Aku tau..takde sape yang peduli pon.. Haw haw haw.. (sakitt hati..)

Hado yang kesah? Kalau sebelom2 ni asyik pinjam background orang lain ajer..tapi kali ni aku buat sendirik punyer.(hidung kembang kempis) By the way, aku tak sure pc orang lain dapat tengok view blog aku sesempurna aku atau tidak sebab aku menggunakan screen 14inci HD LED LCD (hahaha kenapa nak kena mention huruf D yang banyak2 tu..) So all the picture arrangement perfectly fit to my screen.. and i LOVE it.

Ni aje yang terlintas di kepala hotak aku and more touch up in coming. Oh..oh.. please don't wait..sebab penyakit malas sentiasa senang mencari ruang & menyerang tuan punye blog..(tapi kenapa penyakit tahan makan tak pernah serang) hua hua hua..dasar..

Akhir kata Hahahahahah kikikikik kuikuikuikui.. aku nak ketawa kuat-kuat sebab berjaya menyentuh blog bosan ini..akhirnya....

3 comments:

alan yg comel said...

Kalau ko dah set hanya tu skrin 14 inci,makna blog ko dah x friendly user

ayunda maajis said...

ko leh tgk blog aku cm biasa gak kan..dulik..

Alan said...

ko punya blog dah jadi kurus panjang macam ko jugak wahahaha