Wednesday, November 21, 2012

Aku sudah kena troll sama MAXIS!

hey hey hey hey.. Aku ni sangatttttlah setia orangnya. ohemji.. sangatttlah kan.. betul..tak tipu punyer.. Kalau tak caya tanya la..tu Bean Bear kat rumah aku tu. Dia la yang paling-paling kenal betapa setia nya aku nih ha.. mana tak nye..tetiap malam memang dia la mangsa tindihan dada aku ni..hahaha..setia kan aku..

hey hey hey hey.. Aku ni setia tau.. semenjak menjak boifren aku meninggal 2, 3 tahun dulu.. (Innalillah..) ade aku menggatai ngan jantan lain..hado? uish takde ler.. betol Pa.. Mama tak carik lain dah.. uhukhuk.. setia kan aku..

Tapi!!!!

Tang satu mende alah nih.. dia jadik punca aku berpaling tadah..* MAXIS * Oi Oi Oi Oi.. Ape kejadah nye aku rumah depan I-City tapi line talipon macam haram hambar? Ko bayangkan.. (Pluot..Pluot awan berangan muncul atas kepala) aku nak send sms pon sukarrrr nak lepas.. nak call out..huh kena try duoblas kali.. Dan yang paling hanginnnn.. bila tengah call.. cuma dengan suare alien.. aakk..kku..ko.. pui.. last2 ape pon tak dapat.. hampeh!

Haaaa dan lagi 1.. sebab yang paling kuattttt aku nk switch line MAXIS  ni ialah "cross line". Pernah dengar? Dulu aku selalu dengar tapi tak pernah percaya. But this time aku lak yang kena.


Kisahnya.. I do get a call from my mum. Belom sempat aku nak pick up.. dah putus. So aku buat derk dengan harapan Mak aku akan kol balik.. Tunggu punye tunggu.. aku tertido semula.. huahuahua.. But.. On the other side.. Mak aku memang try kol aku balik.. Cross line punye pasal.. Mak aku cakap ada budak laki angkat phone aku!!! OHemji!!! Dua kali kol..Dua kali dengar suara laki.. Hah.. Mak aku dah syak sumting fishy dah kat aku.. padahal aku pagi2 buta tu dok menindih Bean Bear atas tilam dalam bilik aku.. Ha caner tu..

Aku siyesly dah ketar la bila Mak aku cakap cenggitu kan.. Aku ni dah la pompan, bujang trang tang tang.. paling jarang balik kampung, otak seminit.. so telah membuat keputusan untuk curang dengan MAXIS.. supaya perkara hangin ini tak berulang lagi.. Kang tak pasal2 aku kena stay kat kampung.. Ohemji!!


2 comments:

alan said...

ko bakau je tokey maxis tuh

ayunda maajis said...

bakau habaq hang..