Sunday, December 2, 2012

I was like WHAT! WHAT! WHAT!!!!!? (sakittttt ati)

Ape perasaan ko wei.. bila di malam yang sepi..pi..pi.. you have nothing to do. Sangatt free dan tetibe teringat kat kawan2..

You pick up your phone, your friend's number.. while your henpon is truttt..truttt.. dah menjalar segala macam topik yang ko nak gosip dengan kawan ko tu kat dalam kepala hotak ko..

And when your friend pick up your call, ko pon buka lah molot ko yang ko anggap comel tu. Pot Pet..pot Pet... Bercakap non-stop macam takde noktah dah..

And at the end of conversation hati ko jadik panas sebab dia cuma cakap : "Tu je yang ko nak cerita?"

Bleeerghhhh....

I was like WHAT! and asked friend : "Ko kenapa? Tak nak cakap ngan aku ke? Kalau tak nak cakap, takpe.. i can say bye now.."

friend : "Ok bye..."



I was like WHAT! WHAT! WHAT!!!!!? (sakittttt ati)

*To anybody yang pernah alami peristiwa macam ni ngan aku.. all i want to say is tripple sorry.. Mood aku kadang2 tak sengaja.. KARMA happen kan..kan..



No comments: