Wednesday, February 20, 2013

Baju kulit

'Esok Edie nak pakai baju kulit.. ' 

Itu kata adik bongsu aku lepas kitorang plan nak pegi main air di Gunung Ledang. Wah kellasss adik aku sorang ni. Nak bercuti mesti nak bergaya sakan ko eh..

Orang jeles.. Apesal lak adik ade baju kulit.. kami semua lak tak penah mak belikan pon.. Haish.. tak leh jadik ni..

'Mana? Nak tengok..' (tak puas hati..)

Adik aku bangun.. Selak tshirt dia ke atas.. Jari tunjuk ke kulit badan dia.. 

'Ceeeehhhhhhhh!!!!'

Wahahaha... kuat prank orang adik nih!


Tuesday, February 19, 2013

Angah Supermom..Today Only!!!

Its a plane! Its a fly! No! 
She's my Angah.. 


Muahaha.. 
Angah versi Superhero. 
Today only!! 


Ketawa histeria Angah aku bila dia dapat kad ni.
Hahaha.. Priceless..

Wednesday, February 13, 2013

dah masuk Form 2 rupenyer..

Aku langsung tak sedar.. yang budak ni dah masuk Form 2 this year.. Adoyai.. We olls adik beradik dok treat dia macam budak darjah 4 lagi tau.. hahaha.. sebabnya dia ni adik bongsu we olls yang tersayang..

Pernah aku request cam ni : Dik.. ko tayah besar2 la.. bior kecik macam ni sampai bila2.. (hahaha, ade ke patut kan..)

Dia ni memang paling sweeettt.. adorable.. suke ketawa..paling dengar cakap.. tapi paling lemah..kesian.. dia ada asma yang agak teruk sejak kecik.. 


ni time dia warded kat Hospital Kuantan.. Kritikal time for him..

Tapi bila dia buat klaka.. adoyai.. leh tahan gak la.. kang aku antor gi audition Maharaja Lawak baru tau ha..