Wednesday, February 13, 2013

dah masuk Form 2 rupenyer..

Aku langsung tak sedar.. yang budak ni dah masuk Form 2 this year.. Adoyai.. We olls adik beradik dok treat dia macam budak darjah 4 lagi tau.. hahaha.. sebabnya dia ni adik bongsu we olls yang tersayang..

Pernah aku request cam ni : Dik.. ko tayah besar2 la.. bior kecik macam ni sampai bila2.. (hahaha, ade ke patut kan..)

Dia ni memang paling sweeettt.. adorable.. suke ketawa..paling dengar cakap.. tapi paling lemah..kesian.. dia ada asma yang agak teruk sejak kecik.. 


ni time dia warded kat Hospital Kuantan.. Kritikal time for him..

Tapi bila dia buat klaka.. adoyai.. leh tahan gak la.. kang aku antor gi audition Maharaja Lawak baru tau ha..

No comments: