Sunday, March 17, 2013

Amazing Faidelia

Ade jer perangai baru si boolat anak Angah aku ni. Last week pegi dia amaze kan aku. So macam biase lah.. ape jer aku buat, dia mesti datang menyibuk.. 

 Aku nak cuci baju, dia pon sibuk nak tolong masukkan baju dalam mesin. Aku nak sidai baju, dia pon sibuk nak tolong jugak. As a Makcik, aku memang slalu kasi dia take part of whatever that I'm doing lah.. 

Then, time aku nak sidai jeans.. kaaching!!! jatuh 2 ketul syiling 20sen. Si boolat tu amik syiling dan terusss larik masuk rumah. Pastu terjengket-jengket tepi tv. Pelik betol aku tengok. Rupa-rupanya ade tabung kat situ!! 

She's only 1 year and a half!! Dah pandai menabung.. Gosh! Really makes Makcik proud. Hands clap to her parent. 


Wednesday, March 13, 2013

Terima kasih 'kawan'

Tengah buat keje.. tiba-tiba dapat nih... 
 

Terima kasih 'kawan'

Oh oh..aku baru dapat henpon jumaat yang lepas (henpon sendiri, sebelum ni henpon pinjaman kawan2)..

Since henpon aku kena curik hujung bulan tahun lepas, aku hanya simpan nombor kawan2 dalam notebook sahaja. Belom sempat salin ke dalam henpon baru lagi..

And yes.. i lost many many many phone's number. So tayah la panas punggong kalo aku tanye "sape ni?"

Malu bertanya sesat jalan..yer..dak...
.
.

Tuesday, March 5, 2013

IM DONE

IM DONE! I CLOSE MY CASE.. 


MOVING ON & LOOKING FORWARD.. 
WITH SMILE..

.
.