Sunday, March 17, 2013

Amazing Faidelia

Ade jer perangai baru si boolat anak Angah aku ni. Last week pegi dia amaze kan aku. So macam biase lah.. ape jer aku buat, dia mesti datang menyibuk.. 

 Aku nak cuci baju, dia pon sibuk nak tolong masukkan baju dalam mesin. Aku nak sidai baju, dia pon sibuk nak tolong jugak. As a Makcik, aku memang slalu kasi dia take part of whatever that I'm doing lah.. 

Then, time aku nak sidai jeans.. kaaching!!! jatuh 2 ketul syiling 20sen. Si boolat tu amik syiling dan terusss larik masuk rumah. Pastu terjengket-jengket tepi tv. Pelik betol aku tengok. Rupa-rupanya ade tabung kat situ!! 

She's only 1 year and a half!! Dah pandai menabung.. Gosh! Really makes Makcik proud. Hands clap to her parent. 


4 comments:

Alan said...

pasni habis sumer benda masuk dlm tabung

ayunda maajis said...

haha agak2 la..

Anonymous said...

Insyaallah jd anak yg ikut ckp ni... fuh fuh...

ayunda maajis said...

hahaha aminnn...