Sunday, July 28, 2013

Halo!! Kita tak jamu tetamu ngan kuih tunjuk2

Tak sampai 2 minggu lagi jer Nyah... kita dah nak raya.. hah tahun ni kita rase macam rajin skit... so kita paksa Angah beli oven.. Wahh gitu kellass tak? haha..

Tett.. Angah beli oven besar tau! Hah tambah excited la kita ni.. Semalam hari minggu kan. Sempatlah buat 3 jenis kuih. Kita buat kuih simple2 jer..

Kalau Mak kita tengok pasti bangga.. Tahun ni dah tak jamu tetamu ngan kuih tunjuk2 ajer.. Wahaha...


Cornflakes Madu.. (tabur bintang2..nmpk la lain dari org lain punyer kan..kan..)

Mazola (tembam2 lak nampak..wahaha)

Biskut Potato (tentunya lain dari yg lain..ko ade?)


Pelan2 kayuh lah buat kuih raya.. masih ade masa kan..kan.. 
.
.

Sunday, July 7, 2013

Org bunian hati panasss...

Pagi2 dah wujud negative vibes di sini. Panas hati sebab ade orang totop modem. Dah maki dah. Pastu perot kena gigit semut. Dah bengkak dah. Malang berganda mungkin.. 


Terhegeh2 say sorryyyy sebab totop modem dengan alasan dah terbiasa. Puiii.. 

Lagi best bagi alasan 'sebab saya keluar paling last tadi'  

Bodo. Abes yang aku menerap dalam bilik ni sape? Org bunian? 

Hati panasss...