Wednesday, April 9, 2014

Anak buah aku lagi pelat bak hang! haha

Anak buah aku part 2


 Dia punye rajin syokkkk aku tengok. Mama dia belikan kad abjad ABC yang contoh: 

A for Apple 
 B for Ball 
C for bla bla bla.. and bla bla.. 

Dia pepagi lepas bangun tido pon ade mood nak main mende alah kad tu. Baru 2 minggu aku tak jumpe dah pandai sebut alphabet kat gambar tu. Perghh.. bangga mokcik mu ini..hahah.. 


video

Tapiiiii...
tang pelat dia tu belom boleh ubah lagi la hai...
Bertabah jer lah...

Sunday, April 6, 2014

Anak buah aku lagi comel dari Anak buah engko!


Kadang2 Mama dia panggil dia ni Si Kecoh bila dia buat perangai kat tempat permainan gara2 taknak balik. 
Kadang2 kitorang panggil dia "Jaiko" sempena nama adik perempuan Giant sebab potongan rambut diorang sama. 

Hahaha kelakar. 

Lepas umur setahun lebih baru dia boleh bercakap bahasa yang manusia normal boleh faham. So Mama dia ajar menyebut pulak. Kesudahannya seperti berikutlah.. Hahaha..

  video
Macam tu pon boleh. Oh ha perkataan baru yang kelakar didengar time2 sekarang ialah "SEPETA" yang bermaksud SPENDAR. Layan jer lah.. :)